duminică, 29 noiembrie 2015

Cetin Ametcea - un alt blogger mincinos


Cetin Ametcea este un mincinos urât care își spune "Arhi". Pseudonimul i se potrivește pentru că într-adevăr prostia și șmecheria lui sunt Arhicunoscute în mediul online. Nu ma interesează aici să comentăm sau să facem mișto de naționalitatea omului, deși am putea. Nu ne interesează să luăm în bășcălie numele individului, deși material avem. Omul ar putea fi ironizat pentru aspect sau capacitățile sale intelectuale (ambele lamentabile) - pentru că fiecare om este responsabil într-o oarecare măsură de propriul aspect și capacitățile sale (nu are nicio scuză pentru cum se prezintă). Nu mă voi lega aici nici de stilul pro-băsist exagerat al textelor lui. Lingușeala, slugărnicia, imoralitatea, prostia sunt chestiuni binecunoscute în România pe toate gardurile, mai ales pe gardurile online. Nu voi face referire nici la faptul că unii bloggeri (printre care și mincinosul Ametcea) sunt acuzați de unele instituții media că ar fi plătiți să scrie pentru portcalii, pentru Udrea și pentru Băsescu. Nu discut nici de faptul că omul e semi-analfabet. Nici că în nunumărate rânduri s-a făcut de rușine cu blogul lui. Un exemplu.

Mă voi referi la faptul că tătarul Ametcea minte pe blogul lui ca un dobitoc. Într-un text, prost ca toate celelalte, mincinosul Ametcea spunea că Liviu Mihaiu, după ce a obținut de la CNA licențele pentru Radio Guerilla le-ar fi pus în vânzare și a mai afirmat de asemenea că Mihaiu a mai dat în trecut alte țepe. Am căutat pe net detalii să văd dacă Mihaiu a dat vreo țeapă, să văd dacă este cercetat penal sau are vreo condamnare. N-am găsit nimic. În plus, am vorbit cu unul dintre acționarii Radio Guerilla, care a făcut și va face emisiuni la acest Radio și l-am întrebat despre situație. Acest amic mi-a spus clar, statul prin intermediul CNA acordă licențe unor proiecte media, ele însă nu se pot vinde, adică dacă cineva ia licență pentru o televiziune de documentare nu poate apoi să transmită pe canalul respectiv filme porno. În plus acționarul radio Guerilla mi-a spus că Liviu Mihaiu a scos acțiuni la vânzare, nu licențe, deci Ametcea în textul lui a mințit cu nesimțire.

I-am scris lui Ametcea niște comentarii pe blog în care îi ceream mincinosului să își dovedească acuzele. Mi-a spus că voi găsi pe Google informațiile respective. Am căutat și nu am găsit nimic. I-am scris lui Ametcea din nou că nu se găsesc informații așa cum le prezintă el, Mihaiu nu a fost cercetat sau condamnat pentru nimic, i-am scris că Mihaiu nu are probleme cu legea și că unul din acționarii Guerilla mi-a descris cum stau lucrurile de fapt în privința licenței și acțiunilor. Evident, după minciună și impostură Ametcea s-a ofticat și mi-a șters toate comentariile. Urmăresc blogul lui de două săptămâni, am văzut că Ametcea este tâmpit din moment ce omul într-o dispută online aproape i-a luat partea lui Marian Vanghelie, însă am crezut că este ceva întâmplător, însă Ametcea este pur și simplu prost și mincinos. Totuși, e bine de știut felul în care niște dobitoci analfabți ajung mari bloggeri - prin minciună, impostură și cenzurare de comentarii, ca nu cumva ceilalți să le citească, să descopere adevărul și să le dea cu flit.

Foto

Niciun comentariu: