joi, 26 noiembrie 2015

Pseudo-justiția română


Mi se pare inadmisibil ca Sorin Oprescu să fie internat la spital și să-și construiască în felul acesta preludiul pentru o boală bruscă, incurabilă care nu poate suporta niciun regim de detenție și nicio măsură judiciară. M-am săturat ca toate jegurile, toți cămătarii, țiganii, analfabeții, borfașii să publice cărți științifice care scurtează cu luni de zile pedepsele. În România indivizi de tipul Copos, Borcea, Gheorghe Popescu, Fenechiu, nu știu câți derbedei pe nume, Becali (câți sunteți, bă, 100 de mii de Becali?), Copos și alții să fure nestingheriți zeci sau de milioane de euro și apoi să iasă din închisoare pe motiv de boală sau de prea multe cărți scrise.

Nu apucă comisiile alea din pentenciar să citească volumele pe care le scriu ăștia. Nu reușesc medicii să identifice toate bolile incurabile care le apar porcilor ăștia după arestare. Ce justiție de rahat avem în țara noastră! Da, poate DNA-ul mai mișcă ceva, dar judecătorii în majoritatea lor trebuie să fie șpăgari dacă astfel de rahați scapă atât de ieftin după acte de corupție monumentale.

Îmi amintesc că marele Traian Băsescu a declarat, după eliberarea jurnaliștilor români răpiți în Irak, că îi avertizează pe medicii români să nu îi găsească lui Hayssam niște boli incurabile. Porcul ăla de Hayssam după vreo câteva luni era dat dispărut, nu știau nici serviciile secrete unde era, nimeni nu știa nimic. Ce țară de trei lei este România asta!

Foto

Niciun comentariu: