joi, 26 noiembrie 2015

Islam și terorism


Nu este islamul religia păcii, însă nicio religie nu este o religie a păcii, toate religiile păcălesc și manipulează, toate sunt folosite în sens politic, pentru a ucide, pentru a fura. Creștinismul, la nivel general, în forma și dogma actuală nu este cu nimic superior oricărei alte religii. Mult mai multe crime religioase a făcut creștinismul decât islamul. Civilizațiile clădite pe cultura creștină occidentală ucid înprezent mult mai mulți oameni nevinovați decât musulmanii și sunt mai blamabili pentru că teroriștii reprezintă cazuri particulare de alienare mintală și religioasă, pe când războaiele occidentului sunt gândite de grupuri de politicieni care implementează politica unei țări întregi sau unui grup de țări.

E rușinos faptul că mulți oameni folosesc islamul pentru a justifica crima și terorismul dar e la fel de rușinos că unii folosesc terorismul pentru a ponegri și condamna islamul. Toate religiile sunt la fel de odioase atunci când sunt folosite ca instrument politic. În Europa Evului Mediu cardinalii, epsicopii și Papa au decis multă vreme politica Europei.

Faptul că niște derbedei urlă “Allahu Akbar” înainte de a se detona nu înseamnă că întregul sistem de dogme musulman e criminal ci înseamnă că pentru un scop politic cineva a folosit religia pentru a-i manipula pe niște nebuni care oricum ar fi fost manipulați cu ceva pentru a se arunca în aer.

Foto

Niciun comentariu: