vineri, 1 aprilie 2016

Udrea despre Vasilescu

Iată ce spune Elena Udrea (cea sub fusta căreia s-ar fi băgat Baconschi și mulți alți intelectuali români cinstiți, neinteresați de sinecură) despre primarul Craiovei:

- Ma voi duce la Arestul Central, acolo de unde ma scoteau incatusata acum un an, pentru a dovedi ca exista curaj si solidaritate in societate. Nu conteaza culoarea politica, ci nevoia unei societati normale, fara de care Romania nu poate avea viitor.

- Avem din nou un caz de finantare de campanie electorala, adica exact ceea ce se poate reprosa oricarui om politic care a candidat vreodata, ori a participat la alegeri.

Așadar, nu șpăgile sunt buba, nu afacerile necurate și hoția, ci curajul și solidaritatea între femei și finanțările cinstite din campanie. Țața asta de Elenei Udrea îi e frică să nu fie turnată de Vasilescu pentru vreo combinație mai veche și a mers la Arestul Central să-i spună ăleia să tacă. Oricum ar fi, Udrea ar trebui să primească un premiu pentru prostie, nesimțire și șmecherie pe care să îl împartă cu mentorul ei, vajnicul Traian Băsescu.

Niciun comentariu: